English (United Kingdom)
You are here: Home
Ponedjeljak, 19 Velj 2018
Vogue novinari su Hercegovinu proglasili it destinacijom u 2017.-oj godini Ispis E-mail


„Hercegovina je regija koja je smještena na južnoj teritoriji Bosne i Hercegovine i gurmanski je raj za ljubitelje vina s domaćom, organskom hranom i vinom koje produciraju predstavnici sloow food pokreta na ovom području.“ – ovim riječima započinje preporuka koju su Vogue novinari istaknuli na njihovoj online platformi vogue.com. Naime, u članku u kojem su željeli istaknuti popularne destinacije za narednu godinu na području Balkana, nalazi se i Bosna i Hercegovina.

Njihova preporuka je da na seoskom imanju rezervirate smještaj, zatim se uputite do slapova Kravice na rijeci Trebižat, a onda uživate u nekom od restorana smještenim kraj Starog Mosta, ali i najpoznatijem mostu na području Balkana. Put biste trebali nastaviti do Blagaja, isprobati tursku kavu i razgledati prekrasna sela koja se nalaze duž rijeke Bune. Zatim put nastavite do vinarije Vukoja i Trebinja i uživajte u restoranu Stara Hercegovina.

Ovu sjajnu reklamu koju su dobile ljepote Hercegovine, već su prepoznali brojni čitatelji modne biblije i oduševili se ljepotom tvrđava, slapova, tradicijom i višegodišnjim nasljeđem koje se nalazi na području Hercegovine.

Izvor:http://www.vogue.com/13513841/balkans-travel-destinations-macedonia-kosovo-serbia-romania-albania-bosnia/