English (United Kingdom)
You are here: Home » Restorani
Nedjelja, 25 Lip 2017
Restorani
Filter:

Restoran Radobolja

Adresa : Kraljice Katarine 11a, Mostar
Telefon : +387 36 561 100
Telefon : +387 63 997 722
@ Email :  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Web :  www.radobolja.ba
      

Restoran BLUE LINE

Adresa : Biskupa Čule 4a, Mostar
Telefon : + 387 (0)36 327 879
@ Email :  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Web :  www.restaurantblueline.com
      

Restoran MO-Club

Adresa : Lacina 5, Mostar
Telefon : + 387 (0)36 552 335
Fax : + 387 (0)36 552 335
      

Restoran ŠADRVAN

Adresa : Jusovina 11, Mostar
Telefon : +387 (0)61 891 189
@ Email :  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Web :  www.restoransadrvan.ba
      

Restoran VERANDA

Adresa : Braće Fejića b.b., Mostar
Telefon : + 387 (0)36 512 245
Fax : + 387 (0)36 512 245
@ Email :  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Web :  www.biosphere.ba
      
  • «
  •  Početak 
  •  « 
  •  1 
  •  2 
  •  3 
  •  » 
  •  Kraj 
  • »


Stranica 1 od 3

Traži

Gastro

Okusi tradicije

Okusi tradicije

Bosanskohercegovačku tradicionalnu kuhinju karakteriziraju balkanski specijaliteti, koji ujedinjuju oku...

Vina, rakije i likeri

Vina, rakije i likeri

Hercegovina se može pohvaliti dugom tradicijom uzgoja vinove loze koji potiče još iz ilirskog doba. Vru...

Specijaliteti od mesa

Specijaliteti od mesa

Važno je napomenuti da se u ovom regionu, najveći broj domaćih životinja (perad, krave, ovce, itd) hran...

Izložba Tipičnih Sireva

Izložba Tipičnih Sireva

Centar za kulturu Herceg Stjepan Kosača u Mostaru, svake godine ugosti Izložbu tipičnih sireva, koju or...

Enogastronomija

Enogastronomija

Teritorij Hercegovine, najjužnijeg dijela Bosne i Hercegovine, posjeduje historijske, prirodne i klimat...

Tradicionalna jela

Baklava

Baklava

Brašno se prosije, doda jaje bjelanjca, pavlaka, malo vode i umijesi mekano tijesto koje se podjeli na ...

Japrak

Japrak

Listove raštike treba očistiti i potopiti u vrelu posoljenu vodu, zatim ih izvaditi i staviti u hladnu ...

Pura ili Palenta

Pura ili Palenta

U šerpu stavite 1 l vode, ulje i sol.Kad voda prokuha umiješati kukuruzno brašno drvenom kašikom. Po že...

Izljevača (uzljevača, Prijesna…

Izljevača (uzljevača, Prijesnac)

Sastojci za Izljevaču su: voda, brašno, krumpir i sol.U posudu se ulije voda u koju se doda brašno po p...

Uštipci

Uštipci

Pomiješajte u jednoj posudi brašno i prašak za pecivo. U drugu posudu stavite sve ostale sastojke i mik...

Janjetina ispod sača (peke)

Janjetina ispod sača (peke)

Meso operemo i natrljamo solju, paprom, stavimo u posudu, prelijemo maslinovim uljem i vinom, a sa stra...

Punjeni listovi vinove loze

Punjeni listovi vinove loze

Punjeni listovi vinove loze (Jalan sarma ili Sarma u lozi) Evo jednog recepta tipične hercegovačke dom...